• 050-576-5510
  • sarikalom@gmail.com

     

     

    המדריך השלם לסידור המטבח
    המטבח מאז ומתמיד היה ונשאר מקור לבלאגן. גם אם אתם בשלנים גדולים והמטבח שלכם עמוס וגדוש בכלים וסירים וגם אם אתם מארחים לעתים רחוקות, לכולנו יש לא מעט אביזרים במדפים ובארונות המטבח. זו הסיבה שרבים מאיתנו דוחים ודוחים את מטלת סידור המטבח. במאמר הזה אנחנו ננסה לעשות לכם קצת סדר בבלאגן, ולתת מספר טיפים שיהפכו את סידור המטבח לקצת יותר ידידותי לכולנו.
    לסדר לפי הסדר
    סידור המטבח נראה לנו בהתחלה כמו משימה בלתי אפשרית. לכן חשוב בסידור ארון למשל, להוציא את הדברים ולסדר מדף אחרי מדף. ככה סידור המטבח מורכב ממדרגות מדרגות ויגרום לנו לפחות ייאוש. אם נוציא את כל תכולת הארון ולאחר מכן ננסה לסדר נגלה שהרמנו ידיים מהר מאוד. במטבח שלנו מגוון מקורות אחסון- מדפים וארונות נגישים יותר ונגישים פחות. חשוב להיות ריאליים בסידור המטבח ולשאול את עצמנו באילו מצרכים אנו משתמשים ביומיום ובאילו מצרכים לעתים רחוקות יותר. כאשר המוצרים השימושיים ביותר נגישים לנו, סידור המטבח הופך להזדמנות של ממש לחסוך לנו זמן וטרחה יקרים.
    מיון נכון
    סידור המטבח בשונה מסידור הארון לדוגמא, הוא התעסקות עם המון חלקים קטנים שבטיפול לא נכון סופם להתבלגן או להיאבד. חלקים של מוצרי חשמל שונים, פותחנים, מכסים ואפילו תבלינים. כל אלה חשובים לנו מאוד ולעתים מוטלים בצורה לא מסודרת באחת המגירות. מה עושים? אנחנו ממליצים לארגן את הדברים בסלסלאות , ולחלק אותם על פי נושאים. את הסלסלאות הכניסו למגירה וכך תוכלו לשלוף את כל הסלסילה ולמצוא את מבוקשכם, מאשר להוציא תבלין אחר תבלין מהארון.
    עוד טיפ לסידור המטבח בצורה נכונה הוא לייעל את מקומות האחסון שלכם. במטבחים רבים אנחנו נתקלים בחוסר מקום לסירים או לקופסאות. הסירים תופסים את מרבית המקום במטבח שלנו ולכן חשוב להקדיש להם מחשבה בעת סידור המטבח. השתדלו לשים סיר קטן בתוך סיר גדול וכך לייעל משמעותית את מקום האחסון. גם בקופסאות פלסטיק זהו פתרון יעיל ונוח.
    לסיכום, אחד השיקולים החשובים בעת סידור המטבח הוא סדר הפעולות שלכם בו, הקדישו לכך מחשבה ותכנון ותיווכחו שסידור המטבח ייהפך לקל הרבה יותר.
    תהנו!

    הצטרפו אלי בפייסבוק

    לקבלת יעוץ משרה מלאו הפרטים

    שם 
    דוא"ל 
    טלפון 
    הודעה 
        
    © 2016 Sarika.כל הזכויות שמורות.